Hoʻopaʻa inoa ʻo Enviko i ka ʻaelike hoʻolālā hoʻolālā me Brazilian Techmobi e hoʻonui pū i nā wahi hou o ka halihali akamai

avds (1)

I kēia mau lā, ua kono ʻia ʻo Brazilian Techmobi e kipa iā Enviko.Ua hoʻololi hohonu nā ʻaoʻao ʻelua i ka ʻenehana weigh-in-motion a me nā ʻano hoʻomohala o ka ʻoihana kaʻa kaʻa akamai, a hope loa ua pūlima i kahi ʻaelike hoʻolālā.

I ka hoʻomaka ʻana o ka hālāwai, ua hele mai kahi ʻelele o nā mea kūʻai aku Brazil i ka lumi hālāwai o ke keʻena nui o Enviko.Ua hoʻolauna ka poʻe loea loea o ka hui i ka ʻenehana hou a me nā pono hana o ka ʻōnaehana kaumaha ikaika i nā mea kūʻai aku, a alakaʻi i nā kūkākūkā ʻike e pili ana i nā pilikia wela e like me nā ʻano hoʻomohala a me nā ʻenehana ʻenehana o ka ʻoihana kaʻa naʻauao.Ua hoʻonui ke kūkākūkā i ka hoʻomaopopo like ʻana ma waena o nā ʻaoʻao ʻelua.

Ma hope mai, mākaʻikaʻi ka ʻelele Techmobi i ka hale hana ʻo Enviko, me ka nānā pono ʻana i ka laina hana quartz sensor, e loaʻa ai ka ʻike hou aku i ka mākaukau o Enviko i ka ʻenehana sensor.

Ma hope o ka nānā ʻana i ke kūlana hana o nā kikowaena paona ikaika o Enviko, ua hōʻike ʻo Techmobi i ka ʻike piha a me ka hauʻoli i ka maikaʻi a me ka hana o nā huahana Enviko.

I loko o kahi lewa aloha a me ka pumehana, ua hoʻopaʻa hope nā ʻaoʻao ʻelua i kahi ʻaelike hoʻolālā hoʻolālā, me ka wehe ʻana i kahi mokuna hou o ka hele lima ʻana.I ka wā e hiki mai ana, e hāʻawi ʻo Enviko i ka pāʻani holoʻokoʻa i kāna mau alakaʻi maikaʻi i ke kula o ka paona a me ka lawe akamai, e hāʻawi i nā mea hou aku i nā mea kūʻai aku ʻo Brazil, a hui pū i kahi moana uliuli hou o ka lawe akamai.

acvad (2)

ʻO Enviko Technology Co., Ltd

E-mail: info@enviko-tech.com

https://www.envikotech.com

Keʻena Chengdu: No. 2004, Unit 1, Building 2, No. 158, Tianfu 4th Street, Hi-tech Zone, Chengdu

Keʻena ʻo Hong Kong: 8F, Hale ʻo Cheung Wang, 251 alanui San Wui, Hong Kong

Hale Hana: Hale 36, Jinjialin Industrial Zone, Mianyang City, Sichuan Province


Ka manawa hoʻouna: Mar-12-2024